Ajándékozzon repülést szeretteinek

Típus: Ajándékutalvány
Elérhetőség: Raktáron
Ár:
34.000Ft

Tandem repülés illetve Motoros sárkányrepülőről de akár Siklóernyővel is  utasként a Budapesti, és a Héviz mellett a Balaton közelében a reptéren vállalunk utasszállítást! Tavaszi akciónk keretében, most igen kedvezményes áron juthattok az ajándékutalványunkhoz, melyet a kiállítástól számított 1 évig felhasználhattok, és át is ruházhattok!

 Az ajándékutalvány jelenleg 2019. Junius 30 ig érvényes, és beváltható bármelyik reptéren előzetes időjáárás egyeztetéssel. Minen kérdéssel kérem jelezzen az info@extremtura.hu emailcimen.


Születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, vagy akár karácsonyra is kitűnő ajándék szeretteiteknek, vagy  Magatoknak.

Még most jelentkezzetek,ha szeretnétek megtapasztalni a repülés okozta élményeket! Nyári akciónk keretében, most minden általatok hozott személyeknél további árengedményt adunk     !!!Video lehetőség helyszinen egyeztetendő!

 


Az ar AFA-t Tartalmaz

 

Két szóval eláruljuk Nektek, hogy felejthetetlen élmény!  Motoros sárkányrepülést, és tandemrepülést vállalunk Budapest különböző repülőterein, valamint Balaton környékén.

Lehetőség van megtekinteni Budapesten (a Lánc-hidat, a Parlamentet, a Margitszigetet, a Budai-hegyeket, az Omszki-tavat, akár Szentendrét, a Duna-Kanyart, Pilis-hegységet, Börzsönyt repülési időtől függően.)

Repülhettek Balatonon, a keszthelyi-hegység felett, megtekinthetitek a tapolcai medencét, a tanuhegyeket, gyönyörködhettek a Balatonban, szingliget, Badacsony, és akár azt is megtapasztalhatjátok, milyen is a felhők között repülni!!!

Csodálatos látványban, és feledhetetlen élményben lesz részetek!

Akik vigyáznak rátok: pilótáink 15-20 éves repülési tapasztalattal, és kb. 1200 repülési óraszámmal biztos hátteret nyújtanak a repülni vágyóknak! Maximum akár 120 kilóig !!

 

Ajándékutalvány formájában is lehetőséget nyújtunk névre szóló utalványokat is kibocsáltani! Akár születésnapra, névnapra, évfordulóra egyediségénél fogva tökéletes, és felejthetetlen ajándéknak minősül.  A repüléseket, természetesen a bónuszbeváltási idő után is egész nyáron megvalósítjuk, időpont egyeztetéssel!

Még ma jelentkezzetek, hogy le ne maradjatok, erről a felejthetetlen élményről, és ajándékozzátok meg szeretteiteket is ezzel a fantasztikus lehetősséggel!

Üdvözlettel:

Az Extrémtúra csapata / www.extremtura.hu / +36 20 8040087

Írja meg véleményét


Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: