Gyrokopterezés vagy Motoros sárkányozás 30 perc Budapest vagy Balaton felett

Típus: Gyrokpoter
Elérhetőség: Raktáron
Ár:
0Ft

Motoros sákány vagy gyrokopterről utasként a balaton és héviz közeli reptérről  vállalunk utasszállítást!

Tavaszi akciónk keretében, most igen kedvezményes áron juthattok az ajándékutalványunkhoz, melyet a kiállítástól számított 1 évig felhasználhattok, és át is ruházhattok!

Születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, vagy akár karácsonyra is kitűnő ajándék szeretteiteknek, vagy  Magatoknak.


Még most jelentkezzetek,ha szeretnétek megtapasztalni a repülés okozta élményeket! Nyári akciónk keretében, most minden általatok hozott személyeknél további árengedményt adunk     !!!Video megtekintése!!

 

 

Az ar AFA-t Tartalmaz


Két szóval eláruljuk Nektek, hogy felejthetetlen élmény!  Motoros sárkányrepülést, és tandemrepülést vállalunk Budapest különböző repülőterein, valamint Balaton környékén.

Repülhettek Balatonon, a keszthelyi-hegység felett, megtekinthetitek a tapolcai medencét, a tanuhegyeket, gyönyörködhettek és akár azt is megtapasztalhatjátok, milyen is a felhők között repülni!!!

Csodálatos látványban, és feledhetetlen élményben lesz részetek!

Javasolt 85 kilóig vállalunk utast.

Akik vigyáznak rátok: pilótáink 15-20 éves repülési tapasztalattal, és kb. 1200 repülési óraszámmal biztos hátteret nyújtanak a repülni vágyóknak!


Ajándékutalvány formájában is lehetőséget nyújtunk névre szóló utalványokat is kibocsáltani! Akár születésnapra, névnapra, évfordulóra egyediségénél fogva tökéletes, és felejthetetlen ajándéknak minősül.  A repüléseket, természetesen a bónuszbeváltási idő után is egész nyáron megvalósítjuk, időpont egyeztetéssel!

Még ma jelentkezzetek, hogy le ne maradjatok, erről a felejthetetlen élményről, és ajándékozzátok meg szeretteiteket is ezzel a fantasztikus lehetősséggel!

Üdvözlettel:

Az Extrémtúra csapata / www.extremtura.hu / info@extremtura.hu /  +36 20 8040087

Írja meg véleményét


Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: